آیا رژیم‌های آب‌میوه‌گیری می‌تواند به سلامت روده شما آسیب برساند؟ پرسپولیس ۱ - گل‌گهر ۰ / شکست تارتار با گل سردار و اولین برد کارتال جدول لیگ برتر در پایان هفته نوزدهم باشگاه فولاد با استعفای گل‌محمدی مخالفت کرد اعزام تیم‌های واکنش سریع هلال احمر از سه استان به گیلان اعلام اسامی نامزد‌های انتخابات فدراسیون فوتبال/ رقابت ۱+۲ نفر ترکیب پرسپولیس برای دیدار امروز مقابل گل گهر پخش زنده دیدار پرسپولیس و رقابت‌های جام‌حذفی انگلیس، لیگ ایتالیا و اسپانیا اینفوگرافیک/ کدام کشور‌ها مخالفت خود را با طرح ترامپ برای غزه اعلام کرده‌اند؟ عکس / نقشه تعطیلی مدارس و ادارات کشور در روز شنبه ۲۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ واژگونی اتوبوس تیم واترپلوی دختران؛ ۲ نفر جان باختند  تصادف زنجیره‌ای در اتوبان قزوین- زنجان ۹ مصدوم برجای گذاشت جدول لیگ برتر؛ سپاهان صدر را از دست داد / استقلال همچنان در رتبه نهم باقی ماند تخلیه اضطراری ۱۰۰ خانوار در منطقه پیربازار رشت / حضور ۲۰ تیم امدادی بالا آمدن رودخانه‌های رشت؛ ۱۰۰ خانه دچار آبگرفتگی شده‌اند

ارتباط مستقیم تغذیه با بروز بیماری‌ها

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: موضوع تغذیه بر شیوع بیماری‌ها تاثیر مستقیمی دارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 09
کد خبر: ۲۴۴۴۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت در همایش  روز جهانی ایمنی غذایی گفت: بسیاری از بیماری ها هزینه های زیادی را بر خانواده تحمیل و رنج زیادی را بر دوش خانواده ها می گذارد و موضوع تغذیه بر شیوع بیماری ها تاثیر مستقیمی خواهد داشت.

 

وی بیان کرد: در تولید تا مصرف یک زنجیره باید اعتماد به سیستم نظارتی بر مواد غذایی داسته باشیم. مصرف مواد غذایی باید بر اساس نیاز بدن باشد.

 

فرشیدی تاکید کرد: عادت های تغذیه سالم به خصوص در بین کودکان موضوع مهمی است و باید برنامه ریزی های دقیقی در این زمینه انجام شود. 

 

وی اضافه کرد: بسیاری از بیماری ها به خصوص بیماری های غیرواگیر مانند سرطان ها و بیماری قلبی با تغذیه ارتباط مستقیمی دارند. اکنون بیش از ۸۰ درصد از مرگ و میرها ناشی از بیماری های غیرواگیر است. بررسی ها نشان می دهد که نوشیدنی های موجود در بازار حاوی قند بالایی است.

 

فرشیدی بیان کرد: سهم مصرف قند در کشور ما از منطقه  بالاتر است. افراد باید کمتر از ۱۰ درصد مواد غذایی از قند مصرف کنند. بهینه سازی پروفایل های اسید چرب از جمله دیگر اقدامات وزارت بهداشت در زمینه تغذیه سالم و مصرف مناسب قند است. / باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار